Onze geschiedenis

Het ontstaan van de band

Midnight Rendezvous is in het voorjaar van 2019 opgericht door Raymond Nicolai en Paulus Hoomoedt. Zoals vaker bij een nieuwe band zijn er in het begin altijd wat wisselende samenstellingen maar inmiddels hebben we een stabiel groepje muzikanten bij elkaar. Hieronder volgt in het kort hoe deze samenstelling tot stand is gekomen.

Midden in de Coronaperiode voegde in september 2020 Freddy Bröring zich bij de band. Door de vele onderbrekeningen vanwege de maatregelen kwamen we maar langzaam verder met de playlist. In november 2021 stopte de bassist er mee en moesten we op zoek naar een nieuwe. Deze werd gevonden in Cynthia Kho, een oude bekende.

Na de vervelende Corona periode waarin repeteren meer niet dan wel kon plaatsvinden kon vanaf januari 2022 dan eindelijk regelmatig gerepeteerd worden met als doel om eind juni 2022 bij New Café Image tijdens de TT vrijdag op de planken te staan. Helaas moesten we afscheid nemen van de toenmalige drummer en werd een bevriende drummer bereid gevonden om in te vallen. Inmiddels was ook een nieuwe drummer gevonden: Petrick Camphens. Hij zal na het optreden aansluiten. Het eerste optreden was ondanks de beperkte setlist succesvol en we ontvingen leuke reacties. Dit smaakte naar meer!

Helaas werden de plannen voor de eerste repetitie na de vakantie wreed verstoord. Onze vriend en bandleider Raymond kwam geheel onverwacht te overlijden. En hij had zo'n zin om er weer vol tegenaan te gaan! Na deze klap hebben we eerst een periode genomen om het te laten bezinken en na te denken over de toekomst van de band.

In oktober 2022 hebben we in samenspraak met betrokkenen besloten om door te gaan en een nieuwe gitarist te zoeken. Ook werd er in overleg met Raymonds vrouw een tribute avond voorbereid. Deze heeft, met diverse muzikanten die bevriend waren met Raymond, in december 2022 plaatsgevonden. Een gedenkwaardige avond.

De nieuwe gitarist is er gekomen maar we moesten na enkele maanden besluiten om weer afscheid te nemen en nog even verder te zoeken. Dat is gelukt en sinds mei 2023 is Henk de Jonge bij ons en hebben we kunnen toewerken naar ons optreden in december 2023 bij New Café Image. Inmiddels staan er voor 2024 een aantal optredens gepland op mooie buitenpodia. Zie onze Gigs op de hoofdpagina!